Mijn aanbod

Individueel

In zes tot tien sessies begeleid ik je naar het niveau waarbij je een duidelijke verbetering ervaart in je slapen en er een betere balans ontstaat in je dag- en nachtritme. Na de intake hebben we de eerste drie tot vier weken wekelijks een afspraak. Daarna nemen we grotere tussenpozen.

Mijn praktijk is in Diemen vlak bij station Diemen en niet ver van tramlijn 19. Soms is het handig om naast het bespreken van de omstandigheden in de thuissituatie ook een keer op huisbezoek te komen. Dat gebeurt dan uiteraard in goed overleg.

In bijzondere gevallen bel ik ook in de avond om telefonisch oefeningen door te nemen. Dat is niet alleen een concrete aanmoediging, het is vooral een manier om je te helpen de oefeningen zo goed mogelijk te doen op het moment dat het ertoe doet.

Groepen

Op aanvraag werk ik ook met groepen. Bijvoorbeeld voor patiëntenverenigingen, huisartsenposten, zorginstanties of bedrijven.  Ook dit is maatwerk. In overleg bepalen we hoe we aan het verzoek vorm kunnen geven. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken.